Host IN Ervaren Hotel Frontoffice Medewerker

Solliciteer nu

Host IN Ervaren Hotel Frontoffice Medewerker

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een ervaren en inspirerende Frontoffice Medewerker om samen met het team ons eerste Boutique hotel binnen Europa verder te ontwikkelen.

Blendin Bloemendaal aan Zee heeft 6 maanden geleden, op steenworp afstand van de Nederlandse kust, de deuren geopend. Boutique Hotel Blendin staat volledig in het teken van ontspanning en verbinding met de omgeving. Zo brengen we bijvoorbeeld een ode aan Jac. P. Thijsse. Overal door het hotel ervaar je dit. Het hotel biedt op 2 locaties 49 luxe suites, restaurant, infinity-pool, sauna, fietsverhuur en luxe vergaderruimte.

Part-time · Hotel Blendin Bloemendaal

Over Blendin

We zijn gloednieuw, maar hebben een stevige staat van dienst. We zijn nieuwsgierig, eigenzinnig en hebben een groot hart voor onze planeet. Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, eten te proeven en kunst te ontdekken.

Je vindt ons aan de Nederlandse kust en binnenkort ook in de Oostenrijkse bergen, onder de Portugese zon en in de wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

About the job

Je bent tezamen met de Frontoffice team het gezicht van het hotel en zorgt ervoor dat alles voor de gasten voor, tijdens en na het verblijf in het hotel goed georganiseerd is. Je voert alle voorkomende Frontoffice werkzaamheden uit, biedt excellente dienstverlening aan de gasten en vervangt de Manager Frontoffice bij afwezigheid.

Door de korte lijnen in het hotelteam kun je echt impact maken. Je draagt je steentje bij, niet alleen op je eigen vakgebied maar ook hotelbreed. Je geeft binnen het team het goede voorbeeld, draagt je kennis over en zorgt ervoor dat de Blendin-werkwijze niet alleen bij jou leeft, maar bij iedereen in het DNA zit. Dat is wat jou waardevol maakt.

Wat je doet als ervaren Frontoffice Specialist

 • Je checkt de gasten in- en uit, verwerkt aanvragen en reserveringen en houdt het reserveringssysteem up-to-date

 • Je beantwoordt telefoon, mail en gastenberichten en zoekt ook proactief contact met gasten zowel voor als tijdens het verblijf

 • Je zorgt ervoor dat de gasten een uitzonderlijke beleving hebben, hiertoe onderhoud je actief contact met je collega’s van andere afdelingen en heb je nauw en actief contact met de gasten en weet je precies wat er speelt.

 • Je draagt bij aan het optimaliseren van de frontoffice- en administratieve processen en verricht administratieve taken

 • Je lost klachten op, behandelt meldingen en draagt bij aan structurele verbeteringen n.a.v. klachten en meldingen

 • Je checkt regelmatig het kwaliteitsniveau van de kamers en algemene ruimten en doet aanbevelingen ter optimalisatie

 • Je denkt mee met de inrichting en aanbod van de boutique shop

 • Tijdens je ochtenddienst assisteer je bij het klaarzetten van het ontbijt.

Heb je het Blendin-DNA?

We zoeken iemand die past bij ons Blendin-DNA. Dat DNA past bij je wanneer je nieuwsgierig bent. Als je reist om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ons DNA past bij je als je het al lang niet meer over duurzaamheid hebt, omdat je vindt dat dat normaal is.

Je past bij ons gloednieuwe hotel in Bloemendaal als je stevige ervaring hebt in een Frontoffice functie in een Boutique Hotel of kleinschalig 5* hotel.

Je past bij ons wanneer deze kwaliteiten ook bij jou horen:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare Hotel Frontoffice ervaring

 • Je begrijpt het belang van excellente service en bent de duizendpoot die flexibel bijspringt wanneer dit nodig is.

 • Van nature gastvrij, vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig. Je hebt een oprechte interesse in mensen zowel gasten als collega's.

 • Representatief en uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands, Duits en Engels

 • Systematisch en gestructureerd met oog voor detail – je kunt goed overzicht houden en coördineren

 • Je zit vol creativiteit en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om service en resultaten te optimaliseren.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons Europese merk Blendin, in een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele, ambitieuze, dynamische en inspirerende werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties en nemen je mee in onze nationale en internationale ambities.

Natuurlijk ontvang je een prettig salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, verlofdagen, pensioen, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, training en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen en andere relevante voorwaarden die we samen afspreken.

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €14,40 - €16,71 per maand

Verwacht aantal uur: 32 per week

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via 020-3085200.