Host IN Facilitair

Solliciteer nu

Host IN Facilitair

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een Host IN Facilitair ons eerste Boutique hotel Blendin Bloemendaal binnen Europa te runnen.

Full-time · Hotel Blendin Bloemendaal

Facilitair Medewerker Boutique Hotel

Voor ons 6 maanden geleden geopende Boutique Hotel zoekt onze topper Lyn een actieve en inspirerende collega die haar helpt om ervoor te zorgen dat ons gloednieuwe hotel zowel van binnen als van buiten er spic en span uit blijft zien.

Blendin Bloemendaal aan Zee heeft in november 2023, op steenworp afstand van de Nederlandse kust, de deuren geopend. Het boutique hotel biedt 49 luxe suites, restaurant, infinity-pool, sauna, fietsverhuur en een luxe vergaderruimte.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Facilitair Medewerkerdewerker.

Je speelt je een cruciale rol bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Je zorgt voor een onberispelijke stayover cleaning van hotelkamers, maakt gemeenschappelijke ruimtes schoon, houdt het buitenterrein van het hotel en het zwembad netjes. Zo draag jij actief bij aan een een gastvrije en comfortabele omgeving.

Door de korte lijnen in het hotelteam kun je echt impact maken. Je draagt je steentje bij, niet alleen op je eigen vakgebied maar ook hotelbreed. Zo zorg je ervoor dat iedere gast de Blendin-ervaring heeft. Dat is wat jou waardevol maakt.

Wat ga je doen?:

 • Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de stay-over cleaning van de kamers en het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes

 • Je reinigt o.a. de vloeren, toiletten, trappenhuizen, sauna en infinity pool. Je lapt ramen, veegt balkons en meldt technische storingen.

 • Je maakt bedden op, verschoont beddengoed en vervangt handdoeken, en vult artikelen aan op de kamers.

 • Je checkt regelmatig de kamers en openbare ruimten om zo verbeterpunten te identificeren. Je doet voorstellen voor verbeteringen of oplossingen.

 • Je onderhoudt nauw contact met de externe objectleider van het schoonmaakbedrijf die de wisselschoonmaak en periodieke glasbewassing uitvoert.

 • Je zorgt ervoor dat de vergaderruimte(n) er altijd spic en span uitzien, ook tussen de vergaderingen door.

 • Je beheert de voorraad schoonmaak- en inbrengmaterialen.

Heb je het Blendin-DNA?

 • Je begrijpt het belang van excellente service en bent de duizendpoot die overal bijspringt wanneer dit nodig is.

 • Je bent van nature gastvrij, vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig.

 • Kennis van schoonmaakmethoden en ervaring in hotel-, recreatie- en/of leisure-schoonmaak is gewenst.

 • Je hebt oog voor detail.

 • Op basis van jouw wensen contract uren mogelijk tussen 16 en 38 uur.

We zijn bewust op zoek naar iemand die graag bij ons in dienst treedt om dit avontuur langdurig met elkaar aan te gaan.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons Europese merk Blendin, in een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele, ambitieuze, dynamische en inspirerende werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties. Natuurlijk ontvang je een prettig salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) vanaf € 13,66 bruto per uur en hebben we voor jou een interessante extra regeling waarover we je graag meer vertellen in het kennismakingsgesprek. Verder ontvang je verlofdagen, vakantiegeld, pensioen en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen. Andere relevante voorwaarden en wensen kunnen we samen bespreken.

Over Blendin

Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, nieuwe smaken te proeven en kunst te ontdekken.

Je vindt ons aan de Nederlandse kust, in de Oostenrijkse bergen, in de Portugese zon en omringd door wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel  kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via +31 23 20 50 260.