Host IN Inspirerende Chef-Kok

Solliciteer nu

Host IN Inspirerende Chef-Kok

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een Host IN Chef-Kok om het restaurant van ons eerste Boutique hotel Blendin Bloemendaal binnen Europa te runnen.

Full-time / Part-time · Hotel Blendin Bloemendaal

Chef-Kok - Boutique Hotel

Ons team is bijna compleet. Jij ontbreekt nog! Voor ons prachtige Ontbijt-Lunch-Bar&Bites restaurant met uitzicht op zee zoeken we nog een Inspirerende Chef-Kok.

Boutique Hotel Blendin Bloemendaal, met 49 luxe suites, restaurant (ontbijt & bites), infinity-pool, sauna, luxe vergaderruimte en fietsverhuur, heeft namelijk recent de deuren geopend bovenop het duin met uitzicht op zee.

About the job

Je zorgt niet alleen door het bedenken maar ook door het zelf bereiden van overheerlijke originele ontbijt-, (business)lunchgerechten en bites voor een gedenkwaardige ervaring voor onze gast.

Je organiseert de compacte keuken, beheert voorraad en bestellingen, maakt kostprijscalculaties en hebt ook regelmatig contact met de gasten. Door de korte lijnen in het hotelteam kun je echt impact maken. Je draagt je steentje bij, niet alleen op je eigen vakgebied, maar ook hotelbreed.

Samen met je collega’s van het hele hotelteam zorg je ervoor dat de gast een optimale Blendin-ervaring heeft.

Wat ga je doen?:

 • Het zelfstandig bereiden van overheerlijke 5* ontbijt-, lunch- en bites gerechten met lokale producten en zorgdragen dat dit op een originele manier en vlot gepresenteerd wordt.

 • Je werkt samen met je collega’s om creatieve, lokaal geïnspireerde gerechten te ontwikkelen met seizoensgebonden ingrediënten en duurzame werkwijze.

 • Een schone en georganiseerde keukenomgeving vind je vanzelfsprekend en je zorgt er dan ook voor dat dit voor elkaar is.

 • Voor een goede inkoop, kostprijscalculatie, voorraadbeheer en sluitende administratie draai jij je hand niet om.

Heb je het Blendin-DNA?

We zoeken iemand die past bij ons Blendin-DNA. Dat DNA past bij je als je nieuwsgierig bent. Als je reist om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ons DNA past bij je als je het al lang niet meer over duurzaamheid hebt, omdat je vindt dat dat normaal is.

Je past bij ons wanneer deze kwaliteiten ook bij jou horen:

 • Kennis van trends in de culinaire wereld en de bereidheid om vernieuwende bites, lunch- en ontbijtgerechten te ontwikkelen

 • Uitstekende communicatievaardigheden en een echte teamspeler die het belang van excellente service begrijpt, een duizendpoot die overal bijspringt wanneer dit nodig is ook als dit buiten jouw vakgebied ligt

 • Open, flexibele en positieve persoonlijkheid die op een enthousiaste wijze zijn collega’s weet te motiveren en bereid is te blijven leren

 • Je zit vol creativiteit en hebt een passie voor biologische voeding en het bereiden en samenstellen van gerechten met lokale ingrediënten.

 • Je hebt een hoge mate van interesse in duurzaamheid en weet dit goed toe te passen in je werk.

 • Je vind het leuk om het grootste deel van je tijd zelf gerechten te bereiden maar weet er ook voor te zorgen dat je collega’s zelfstandig volgens de Blendin standaarden kunnen werken. Tijdens de shift werk je hoofdzakelijk alleen in de keuken

 • In bezit van certificaat HACCP en Sociale Hygiëne

 • Goede kennis van allergenen

 • Ervaring binnen de hotellerie is een pre.

 • Bereid om volgens rooster afwisselend ontbijt-, lunch- en bites diensten te werken. Werktijden tussen 7 en 22 uur, maximaal 8 uur per dag.

 • Boutique Hotel kent een hoog niveau. Je werkt in een open keuken en daarom is het belangrijk dat je representatief bent

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons nieuwe Europese merk Blendin, binnen een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele en ambitieuze werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties en nemen je mee in onze internationale ambities.

Behalve een prettig salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) ontvang je verlofdagen, vakantiegeld, pensioen en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen. Andere relevante voorwaarden kunnen we samen bespreken.

Over Blendin

Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, nieuwe smaken te proeven en kunst te ontdekken. Je vindt ons aan de Nederlandse kust, in de Oostenrijkse bergen, onder de Portugese zon en omringd door wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel  kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via +31 23 20 50 260.