Host IN (Junior) Kok

Solliciteer nu

Host IN (Junior) Kok

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een Host IN (Junior) Kok om het restaurant van ons eerste Boutique hotel Blendin Bloemendaal binnen Europa te runnen.

Full-time · Hotel Blendin Bloemendaal

(Junior) Kok - Boutique Hotel

Ons team is bijna compleet. Jij ontbreekt nog! Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een gedreven (junior) Kok die het Restaurant team van ons gloednieuwe boutique hotel komt versterken.

Boutique Hotel Blendin Bloemendaal, met 49 luxe suites, restaurant (ontbijt & bites), infinity-pool, sauna, luxe vergaderruimte en fietsverhuur, heeft namelijk recent de deuren geopend bovenop het duin met uitzicht op zee.

Voor ons prachtige Bites- en Ontbijtrestaurant met uitzicht op zee zoeken we nog een Enthousiaste collega.

About the job

Je zorgt door het bereiden van een origineel en heerlijk ontbijt voor een gedenkwaardige start van de dag. Of je bereidt de overheerlijkste businesslunch of bites waardoor iedereen weer terug wil komen.

Door de korte lijnen in het hotelteam kun je echt impact maken Je draagt je steentje bij, niet alleen op je eigen vakgebied, maar ook hotelbreed. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gast een optimale Blendin-ervaring heeft.

Wat ga je doen?:

  • Het zelfstandig bereiden van overheerlijke ontbijtgerechten, business lunches of unieke bites met lokale producten en zorgdragen dat dit op een originele manier en vlot gepresenteerd wordt.

  • Je werkt samen met je collega’s om een creatief, lokaal geïnspireerd aanbod te ontwikkelen met seizoensgebonden ingrediënten en duurzame werkwijze.

  • Een schone en georganiseerde keukenomgeving vind je vanzelfsprekend en je zorgt er dan ook voor dat dit voor elkaar is tijdens en na jouw diensten.

  • De afwas hoort er natuurlijk ook bij. Tezamen met je collega(s) van het restaurant zorg je ervoor dat alles weer schoon wordt.

Heb je het Blendin-DNA?

We zoeken iemand die past bij ons Blendin-DNA. Dat DNA past bij je als je nieuwsgierig bent. Als je reist om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ons DNA past bij je als je het al lang niet meer over duurzaamheid hebt, omdat je vindt dat dat normaal is.

Je past bij ons wanneer deze kwaliteiten ook bij jou horen:

  • Je begrijpt het belang van excellente service en bent de duizendpoot die overal bijspringt wanneer dit nodig is en vind het leuk om gasten in de watten te leggen

  • Je bent flexibel, soms een vroege vogel (ontbijt) soms wat later (bites)

  • Je zit vol creativiteit en hebt een passie voor biologische voeding en het bereiden en samenstellen van gerechten met lokale ingrediënten

  • Je hebt een hoge mate van interesse in duurzaamheid en weet dit goed toe te passen in je werk

  • Je bent bekend met HACCP en vind orde, netheid en hygiëne vanzelfsprekend

We zijn bewust op zoek naar iemand die graag bij ons in dienst treedt om dit avontuur langdurig met elkaar aan te gaan.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons nieuwe Europese merk Blendin, binnen een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele en ambitieuze werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties en nemen je mee in onze internationale ambities. Behalve een prettig salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) ontvang je verlofdagen, vakantiegeld, pensioen en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen. Andere relevante voorwaarden kunnen we samen bespreken.

Over Blendin

Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, nieuwe smaken te proeven en kunst te ontdekken. Je vindt ons aan de Nederlandse kust en binnenkort in de Oostenrijkse bergen, onder de Portugese zon en tussen de wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel  kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via +31 23 20 50 260.