Host IN Bar Borrel & Bite

Solliciteer nu

Host IN Bar Borrel & Bites

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een Host met passie voor cocktails, wijnen en bites voor het Borrel&Bite restaurant van ons eerste boutique hotel Blendin Bloemendaal binnen Europa.

Part-time · Hotel Blendin Bloemendaal

Over Blendin

We zijn gloednieuw, maar hebben een stevige staat van dienst. We zijn nieuwsgierig, eigenzinnig en hebben een groot hart voor onze planeet.

Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, nieuwe smaken te proeven en kunst te ontdekken.

Je vindt ons aan de Nederlandse kust, in de Oostenrijkse bergen, in de Portugese zon en omringd door wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

About the job

Als Host met passie voor cocktails, wijnen en bites ben je het gezicht van ons borrel&bite restaurant in het nieuw te openen Blendin Boutique Hotel in Bloemendaal. Je bent samen met je collega's en manager verantwoordelijk voor de gehele operatie van het Borrel&Bite restaurant.

Door de korte lijnen binnen de organisatie en je team kun je echt impact maken. Je draagt je steentje bij op de werkvloer. Op deze manier geef je je team het goede voorbeeld, draag je kennis over en zorg je ervoor dat de Blendin-werkwijze niet alleen bij jou leeft, maar bij iedereen in het DNA zit. Dat maakt jou als Host met passie voor cocktails, wijnen en bites zo waardevol.

Wat je doet als Host Borrel & Bites

• Je bereidt en serveert dranken met zodanig veel kennis en passie dat de gasten het hier thuis nog lang over hebben.
• Je draagt bij aan een excellente serviceverlening die verder gaat dan jouw eigen vakgebied.
• Je levert een bijdrage aan het bedenken en up-to-date houden van een originele en verrassende dranken- en borrelkaart en creëert een passende beleving.
• Je realiseert niet alleen een uitzonderlijke beleving maar ook de beoogde financiële resultaten.
• Je onderhoudt actief contact met de gasten om zo nog beter hun wensen te leren kennen

Je bent geen onbekende in de regio. Door jouw kennis van de regionale specialiteiten en bezienswaardigheden weet je tezamen met het hele hotelteam het Borrel&Bite restaurant van Blendin Bloemendaal en het merk Blendin stevig te positioneren.

Heb je het Blendin-DNA?

We zoeken iemand die past bij ons Blendin-DNA. Dat DNA past bij je als je nieuwsgierig bent. Als je reist om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en om te leven als een local. Ons DNA past bij je als je het al lang niet meer over duurzaamheid hebt, omdat je vindt dat dat normaal is.

Je past bij ons gloednieuwe hotel in Bloemendaal als je ervaring hebt in de gastvrijheidsbranche. Je bent gastvrij van aard bent en kan je verwonderen over de plek waar je bent en de mensen om je heen. Je werkt en leeft samen met onze gasten en de mensen in de buurt van ons hotel.

Je past bij ons wanneer deze kwaliteiten ook bij jou horen:

• Je begrijpt het belang van excellente service en bent de duizendpoot die overal bijspringt wanneer dit nodig is.
• Passie voor dranken, interesse in nieuwe ontwikkelingen en biologische-lokale producten.
• Representatief en goede communicatievaardigheden in Nederlands, Duits en Engels.
• Je zit vol creativiteit en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om service en resultaten te optimaliseren.
• Een echt avondmens, je slaapt graag uit zodat je in de middag en avond kunt pieken.
• Flexibel: je vindt het geen probleem om op feestdagen en soms ook in het weekend te werken.
• Zelfstandig en je vindt het prettig om in een klein team te werken.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons Europese merk Blendin, in een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele, ambitieuze, dynamische en inspirerende werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties en nemen je mee in onze internationale ambities.

Natuurlijk ontvang je een prettig salaris – afhankelijk van kennis en ervaring, verlofdagen, pensioen en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen en andere relevante voorwaarden die we samen afspreken. Contracturen mogelijk tussen 8-32 uur.

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via 020-3085200. Stephanie of Debby beantwoorden graag al je vragen.