Host IN Bar Borrel & Bite

Apply now

Host IN Bar Borrel & Bite

Voor ons nieuwe merk Blendin zoeken wij een Host IN Breakfast om het ontbijtrestaurant van ons eerste Boutique hotel binnen Europa te runnen. Blendin Bloemendaal opent namelijk na de zomer van 2023 de deuren bovenop het duin met uitzicht op zee.

Part-time · Hotel Blendin Bloemendaal

Over Blendin

We zijn gloednieuw, maar hebben een stevige staat van dienst. We zijn nieuwsgierig, eigenzinnig en hebben een groot hart voor onze planeet.

Met onze hotels willen we een plek maken die uitnodigt om elkaars cultuur te begrijpen en te delen, nieuwe smaken te proeven en kunst te ontdekken.

Je vindt ons aan de Nederlandse kust, in de Oostenrijkse bergen, in de Portugese zon en omringd door wijnvelden in Frankrijk. Waar je ook komt: we dagen je altijd uit om iets nieuws te ontdekken en we nodigen je uit om te verbinden met de plaats, het gebied en de mensen. Want daar komt echte nieuwsgierigheid tot bloei.

About the job

Als Host IN Breakfast ben je als onderdeel van het F&B-team het gezicht van het ontbijtrestaurant van het nieuw te openen Blendin Boutique Hotel in Bloemendaal. Je bent verantwoordelijk voor de complete ontbijtervaring en excellente dienstverlening aan de gasten.

Door de korte lijnen in het hotelteam kun je echt impact maken. Je draagt je steentje bij, niet alleen op je eigen vakgebied maar ook hotelbreed en zorgt er samen met je collega’s voor dat de gast een optimale Blendin-ervaring heeft.

Wat je doet als Host IN Breakfast:

  • Je zet het ontbijt voor de gasten klaar en zorgt er tijdens het gehele ontbijt voor dat het hen aan niets ontbreekt.Je serveert verse koffie en thee.
  • Je zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet netjes en gevuld is.
  • Je helpt bij het bereiden van de ontbijtproducten.
  • Je zorgt na het ontbijt voor het opruimen van de keuken en het ontbijtrestaurant en het weer opdekken van de tafels.
  • Je onderhoudt actief contact met je gasten.

Je bent geen onbekende in de regio. Door jouw kennis van de omgeving en jouw netwerk kun je je gasten de meest bijzondere activiteiten of plekjes adviseren. Hierdoor weet je gasten aan het hotel en het merk Blendin te binden.

Heb je het Blendin-DNA?

We zoeken iemand die past bij ons Blendin-DNA. Dat DNA past bij je als je nieuwsgierig bent. Als je reist om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en om te leven als een local. Ons DNA past bij je als je het al lang niet meer over duurzaamheid hebt, omdat je vindt dat dat normaal is.

Je past bij ons gloednieuwe hotel in Bloemendaal als je ervaring hebt in de gastvrijheidsbranche. Als je gastvrij van aard bent en je kan verwonderen over de plek waar je bent en de mensen om je heen. Als je graag samenleeft en –werkt met onze gasten en de mensen in de buurt van ons hotel.

Je past bij ons wanneer deze kwaliteiten ook bij jou horen:

Je begrijpt het belang van excellente service en bent de duizendpoot die overal bijspringt wanneer dit nodig is.

  • Je bent van nature gastvrij, vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig.
  • Representatief en uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands, Duits en Engels.
  • Je bent een vroege vogel. Jij begint met werken terwijl de meesten nog slapen (diensten van 06.00-11.30 uur)
  • Je bent flexibel: (ook) beschikbaar in weekenden en op feestdagen.
  • Je zit vol creativiteit en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om service en resultaten te optimaliseren

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We bieden je een unieke kans om mee te denken, mee te werken en mee te groeien met ons nieuwe Europese merk Blendin, in een organisatie in volle ontwikkeling. Blendin heeft een informele en ambitieuze werkomgeving met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zijn een hecht team, verrassen graag met grappige attenties en nemen je mee in onze internationale ambities.

Natuurlijk ontvang je een prettig salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen € 12,36- € 13,92 bruto per uur. We bieden je verlofdagen, vakantiegeld, pensioen en professionele middelen om je werk vlot en goed te kunnen doen. Andere relevante voorwaarden kunnen we samen bespreken.

Ben jij Blendin-nieuwsgierig?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in zodat we snel kunnen kennismaken. Je kunt ons ook bellen via 020-3085200. Stephanie of Debby beantwoorden graag al je vragen.